Bemutatkozás

A Diesel Garage autószerviz 1995-ben alakult családi vállalkozásként. Műhelyünk felszereltsége és az általunk alkalmazott javítási technológia megfelel a mai követelményeknek. A hozzáértő, tapasztalt szakértő gárda biztosítják a garantált minőséget, a lelkiismeretes, felelősségteljes munkavégzést. Ennek köszönhetően megrendelőink igényeit magas színvonalon tudjuk kiszolgálni. Ezt támasztja alá, hogy több cég is velünk szervizeltet és javíttatja gépkocsiparkját.

Autónk szakszerű karbantartása alapvetően befolyásolja megbízható működését, élettartamát. Ha elhozza hozzánk autóját, Ön pontos képet kaphat járműve műszaki állapotáról, ami hozzásegíti ahhoz, hogy megnövelje gépjárművének értékállóságát, megelőzze a váratlan meghibásodásokkal járó költséges javításokat, valamint, hogy biztonsággal vehessen részt a közlekedésben.

Munkatársaink szakértelme és a beszállítóink gyorsasága révén Ön és autója igényeit szem előtt tartva folyamatosan, maximálisan megbízható szerviz tevékenységet végzünk.